You are here

IM Klagenfurt - Osa 1 - Pyörän pakkaamisen iloja

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/dzaegg/public_html/107/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/dzaegg/public_html/107/includes/menu.inc).

Nyt se sitten taas alkaa. Valmistautuminen vuoden kohokohtaan, joka on tällä kertaa Itävallan Klagenfurtissa järjestettävä Ironman kilpailu. Ihan täysin suunnitelmien mukaan ei tämäkään reissuun valmistautuminen ole mennyt. Tarkoituksena oli torstaina 20.6. viettää jo koko päivä lomaa, mutta työkiireiden takia se jäi haaveeksi ja tuli aherrettua melkein täysi työpäivä.. Ei olisi pitänyt julistaa loman alkamista jo edellisenä päivänä. ;)

Noh, pääsin kuitenkin iltapäivällä vihdoin pakkaamisen makuun ja nyt ensimmäistä kertaa rohkenen ottaa oman pyörän mukaan matkaan. Ostin keväällä oman laukun, Bike Box Alanin, jota on paljon kehuttu. Hyvältä se myös vaikutti ja pyörän pakkaaminen oli loppujen lopuksi aika helppoa. Renkaat sai kanteen kiinni hyvin tukevasti ja samoin itse pyörän kiinnitys laukkuun on helppoa ja tukevaa.

Cervélo pakattuna Bike Box Alaniin

Sattuipa kaapista löytyvän kuplamuoviakin, joten varmuuden vuoksi laitoin sitä vähän suojaksi. Toki ilmankin varmaan olisi pärjännyt. Positiivinen yllätys oli, että myös jalkapumppu mahtui kätevästi laukkuun mukaan

Tästä luottavaisin mielin lähden huomenna lentokentälle. Jälleen näyttää siltä, että viime vuoden virheet toistuvat nytkin. Tiskit on tiskaamatta ja ehkä vähän voisi kämppää siivotakin, että on kivempi tulla takaisin. Onneksi tällä kertaa on kyyti sovittuna, joten ei tarvitse kiirehtiä bussiin.

Niin ja siitä pakkaamisen vaikeudesta? Pyörä on laukussa, mutta vaatelaukun pakkaus on klo 23:30 vielä hyvinkin vaiheessa.. Jos sinne sitten juuri ennen lähtöä jotain heittäisi mukaan.. :)