You are here

Osa 6 - Pitkä perjantai - 18.-19.5.2012

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/dzaegg/public_html/107/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/dzaegg/public_html/107/includes/menu.inc).

Päivä ennen kisaa on aika tylsä, kun ei ole enää mitään tekemistä, mutta haluaisi kuitenkin tehdä kaikenlaista ja kokoajan stressaa jäikö jotain tekemättä. Olin valmis lähtemään La Santasta jo tunti etuajassa, joten tapoin aikaa ja tein vielä viimehetken energiaostoksia, ettei ainakaan jäisi niistä kiinni.
Sitten vihdoin fillari kuorma-autoon ja mies bussiin. Mistyn kanssa juteltiin vähän bussissa, mutta molempia taisi jännittää sen verran, ettei juttua tullut normaaliin tapaan edes jenkiltä.

Mistystä puheenollen. Hänestä täytyy sanoa, että hyväesimerkki ennakkokäsitysten ja mielikuvien erheellisyydestä. Ulkoisesti hän näyttää jotenkin kylmältä, suht lihaksikkaalta treenatulta naiselta, mutta kun on tutustunut niin huomaa miten ulkokuori pettää ja todella pahasti. Kyseessä on sellainen fiksu, leppoisa, ystävällinen aina iloinen persoona, jonka kanssa on helppo jutella. Eikä myöskään vastaa sitä yleistä stereotypiaa yhdysvaltalaisista, sillä yleistieto tuntui kyllä olevan kohdallaan enkä havainnut mitään ylimielisyyttä tai muuta vastaavaa.

Puerto Del Carmeniin päästyämme Teemu soitti, että ovat jo hotellilla. Lähtivät kiertämään pyöräreittiä autolla ja sovimme, että tapaamme myöhemmin jossain kisa-alueen lähellä. Sain itse fillarin ja varustesäkit paikoilleen ja lähdin etsimään hotellia. Lyhyen harhailun jälkeen se myös löytyi. Ihan ok perusmurju, joka näyttää ulkoa paremmalta mitä oikeasti onkaan. Kauppa ja safkareissun jälkeen palasin pyörän luo ja päätin vielä siirtää geelit taskusta pyörään. Pyörää hiplailtuani Teemu oli soittanut ja soitin takaisin. Sovittiin tapaaminen ja kehoitin puhelimeen tullutta Jania tilaamaan taksin, koska se on täällä niin halpaa.

Pienen sekoilun jälkeen nähtiin viimein, käytiin syömässä ja rupateltiin pari tuntia. En olisi malttanut mennä hotellille, mutta kai se on pakko yrittää nukkua (Kiitokset tukijoukoille, että vähän myös muistuttivat jossain vaiheessa, että pitäisi varmaan kohta mennä). En kyllä tiedä miten se nukkuminen onnistuu, koska jännitys on tällä hetkellä aika suuri. 2 eri puhelinta on herättämässä useaan kertaan, vaikka itseni tuntien luultavasti heräänkin ennen kellon soittoa (4:30). Ei voi silti ottaa mitään riskiä siitä etten heräisikään. Nyt ei olisi sallittua nukkua pommiin.

Tosin katumölykin on niin kova, että tuskin paljoa nukuttaa senkään takia. Huone on jonkun baarin vieressä ja sieltä kuuluu älämölöä. Ehkä olisi kannattanut yöpyä La Santassa, mutta toisaalta onhan tässäkin puolensa.

Kisa-aamu

2 tuntia aikaa, kevyt aamiainen syöty ja kohta kisa-alueelle. Täytyy sanoa, että tää hotelli on paska! Ulkoa kuului baarien meteli klo2:een asti ja nukuin katkonaisesti kuulokkeet korvilla olohuoneen sohvalla, johon möly ei kuulunut niin kovaa. Kolmelta kömmin takaisin nukkumaan ja nukuin tunnin hyvin. Nyt olo on aika pirteä joten se taisi olla todella tärkeä tunti. Vessan hanakin on muuten perseestä. Sieltä tulee vain kuumaa vettä ja olin polttaa käteni. Valivalivali. Huomaa kyllä, että tämä osa oli kirjoitettu ennen kisa-alueelle lähtöä, koska jännitys vaikutti kirjoitusasuunkin aikalailla. :)

Vinkit:

  • Alunperin olin kirjoittanut: "Viimeiseksi illaksi ei mitään uutta! Ei siis edes yöpymispaikkaa.". Jälkeenpäin asiaa pohdittuani en kuitenkaan ole tätä mieltä, vaan on parempi, että kisaa edeltävä yö vietetään mahdollisimman lähellä kisapaikkaa, jolloin saadaan vähennettyä kisa-aamun stressiä huomattavasti! La Santa olisi ollut 30km päässä, ja siinä matkustamisessa olisi ollut ylimääräinen stressitekijä kisa-aamulle.


Oma pyörä valmiina telineessään. Kuvaa varten kengätkin kiinni, mutta ne laitoin kuitenkin pyöräkassiin.

Oma pyörä valmiina telineessään. Kuvaa varten kengätkin kiinni, mutta ne laitoin kuitenkin pyöräkassiin


Juoksuvarustekassit.

Juoksuvarustekassit.


Tällaista pyörää pro-urheilijoilla

Tällaista pyörää pro-urheilijoilla


Joku uskalsi ottaa levykiekon - ilmeisesti säätiedoituksia luettu - lupailee hyvää.

Joku uskalsi ottaa levykiekon - ilmeisesti säätiedoituksia luettu - lupailee hyvää.


Etualalla näkyy Mistyn liekkipyörä, joka oli kyllä kieltämättä yksi hienoimmista fillareista koko kisassa.

Etualalla näkyy Mistyn liekkipyörä, joka oli kyllä kieltämättä yksi hienoimmista fillareista koko kisassa.


Tyyppiesimerkki huolellisesta valmistautumisesta. Energiageelien asettelussakin on mietitty ilmavirtauksia viimeiseen asti?

Tyyppiesimerkki huolellisesta valmistautumisesta. Energiageelien asettelussakin on mietitty ilmavirtauksia viimeiseen asti?


Starttialueen rakentaminen vielä pikkaisen vaiheessa.

Starttialueen rakentaminen vielä pikkaisen vaiheessa.

IMG_20120518_182339.jpg
Satunnaisia kilpailijoita. Taka-alalla T1 vaihtoteltta ja pyöräkassit.
Satunnaisia kilpailijoita. Taka-alalla T1 vaihtoteltta ja pyöräkassit.